Te szereted a fagyit?

Ez persze egy költői kérdés… 

Lefogadom, hogy NANÁ hogy szereted. Én is szeretem! És ebben a melegben rendszeresen fagyizunk is. Na a napokban kiszámoltam, hogy mi a helyzet akkor, ha az ember elengedi magát, és enged a vágyainak – mondjuk MINDEN NAP fagyizik. És mondjuk csak két gombócot eszik  500 forintért. Na ezt felszoroztam, és mit gondolsz, mi jött ki? Naponta két gombóc fagyi egy hónap alatt 15 000.-  Ennyi pénz megy el egy kis finomságra! Meleg van, és az ember odaáll a pulthoz választani… 

Ismerős?

Persze nem kell, hogy ez az apróság pont fagyizás legyen, Lehet, hogy te kávézol. Vagy sütizel. Vagy hétfőtől péntekig veszel valami apróságot a büfében. Mindenkinek megvan a gyenge pontja, amin elcsábul. Olyan jelentéktelen kiadásokra gondolok, ami RENDSZERESEN szerepel a napodban, netán az a napod FÉNYPONTJA. (Hányszor látok anyákat, akik tolják a babakocsit, és üdvözült arccal bontogatják a csokipapírt…) A legtöbb embernek van olyan gyengesége, ami csak finom, és igazán nem kerül sokba, hát elcsábul.

De ezek a csábítások összeadódnak, és ha te is felszorzod, hamar kiderülhet, hogy havi 10 000 forint SIMÁN elmegy valami ilyesmire. Ez éves szinten alsó hangon is 120 000 forint – a semmiért! Miközben a pénzügyeid nem haladnak, és esetleg azt mondogatod magadnak, hogy azért nem veszel könyveket, képzéseket, mert nincs pénzed rá. Úgyhogy íme a javaslatom.

1. Pár hónapra mondja le a “fagyikáról”.
2. RAKD ÖSSZE AZT A PÉNZT, amit ráköltenél.
3. Ezt a keretet fordítsd arra, hogy jobb anyagi helyzetben élj!

>>Ha KEZDŐ vagy: A nyár az olvasás ideje: ülj le az árnyékba, és vesd bele magad a tanulásba. Ha még nem olvastad el “A gazdagság útján” című könyvemet, akkor ne halogasd tovább! Katt ide, nézd át a tartalomjegyzékét, és rendeld meg.

>>Ha HALADÓBB vagy, rakd össze a GazdagságKód tanfolyam árát (ÖT HÓNAP ALATT meglesz), és vedd meg ezt a szuper programot, amiben minden benne van, amit a sikeres befektetésekről gyakorlati szinten tudnod kell. (Kuponkód a kedvezményes megrendeléshez: levlista121)

Ha kérdésed van, ide írj.

Üdv,

Herman Judit
független pénzügyi intelligencia oktató