Az előbb egy fontos döntést hoztál: tenni akarsz azért, hogy fejleszd a pénzügyi tudásodat, és megtudd, mit tehetsz azért, hogy jobb anyagi helyzetben élhess. Jól döntöttél, ehhez a lépéshez csak gratulálni tudok neked, máris egy szellemi elithez tartozol. A legtöbben ugyanis a mi kultúránkban csak panaszkodnak, de nem tesznek semmi érdemlegeset a helyzetük javítása érdekében. Szóval csak így tovább: maradj nyitott és cselekvő!

Forradalmasítsd a pénzügyeidet 30 nap alatt!

30 nap egy hónap – elég sok idő, ha minden nap teszel valami azért, hogy jobb anyagi helyzetbe hozd magad. A következő 30 napban ezért minden reggelre virradóra egy levelet fogsz kapni, amelyben apró vagy jelentős változásokat mutatok be neked. A 30 leckében végigvezetlek az anyagi függetlenség egyes elemein, és megmutatom, mit tudsz tenni azért, hogy máris bevezesd ezeket az elemeket az életedbe. Ha a leckékben kapott tanácsok legnagyobb részét megvalósítod, nemcsak garantáltan jobb lehet az anyagi helyzeted, de el is indulhatsz az anyagi függetlenség felé. Ez egy olyan életfeladat, amiben csak azt szokták megbánni az emberek, hogy nem előbb kezdték — úgyhogy tedd oda magad! Bármit is változtatsz az anyagi szokásaidon, ha kitartó vagy, csak tapasztalatokat nyerhetsz.

 Mi fog történni?
A következő 30 napban meg fogod kapni a Mindennapi Pénzügyi Intelligencia című online tanfolyam anyagát. A leckék végén konkrét tennivalók vannak a napi témára vonatkozóan. Ezeknek egy része aránylag kis erőbedobással akár negyed óra alatt is megvalósítható, másokkal elég sok munkád lesz, több hetes vagy hónapos gondolkodást és kitartó munkát igényelnek tőled. Ezekre a leckékre nyilván később is vissza kell majd térned, mert egy nap alatt nem fogod tudni megcsinálni őket.Ugyanakkor ne becsüld le a kis lépések erejét, és semmiképpen se add fel a nagy falatok megrágását! Ha az itt olvasott dolgokat valóban megcsinálod, „sok kicsi sokra megy” alapon messzire jutsz majd.

 

Mit ne csinálj?
Az internetes tanulás egyik nagy hátulütője a felületesség és az információk gyors, de teljesen felületes fogyasztása. Ez rendben van akkor, amikor az árgépen gyorsan meg akarod keresni a legolcsóbb kinézett laptopot, de nincs rendben, ha tanulni és változni akarsz. Kezeld ezt a tanfolyamot úgy, mint egy rendes képzést: legyen helye az életedben, és vedd komolyan minden napját.

 

Tippek a tanfolyam legjobb kihasználáshoz
  •  Azt javaslom, hogy most nyiss egy új mappát a gépeden, és kezdd el elmenteni a feladatokat, illetve a kapott anyagokat. Így minden egyben lesz.
  • Ne rakd össze az egész anyagot, hogy „majd egyben megnézed, ha lesz időd”. Valószínű, hogy a jövőben ennél csak kevesebb időd lesz. A tanulásban amúgy abszolút igaz, hogy sok kicsi is többre megy, mint a kevés nagy. Minden nap foglalkozz az aktuális anyaggal.
  • Ha az adott leckével jár valamilyen írásbeli feladat, azt is csináld meg azon melegében. Ha nagyon elmaradsz, sokkal nehezebben fogod utolérni magad.
  • Ha párkapcsolatban élsz, vond be a párodat is a tanulásba és a megbeszélésbe. Így sokkal könnyebb lesz változnod, és együtt változnotok.
  • Gyere el az offline programjaimra is, ahol „az ige testet ölt” (bocs). Minden modern látszat ellenére offline lények vagyunk: élőben sokkal jobban megértjük az új dolgokat, mint a személytelen online felületen.
  • Mivel a legtöbb ember anyagi helyzete (és pénzügyi értékrendje) megegyezik az ismerősei anyagi helyzetének átlagával, erősen javaslom, hogy ha van ilyesmire nyitott barátod vagy ismerősöd, hívd fel a figyelmét erre a tanfolyamra. Ezt megkönnyítendő minden lecke végén lesz egy megosztás-link, amivel az általad használt közösségi médiában az adott leckét kiposztolhatod.

Ja, az első lecke már a postafiókodban van, úgyhogy hajrá! Munkás 30 napot kívánok az elkövetkezőkre!

 

Üdvözlettel,
Herman Judit
pénzügyi intelligencia oktató


Hozzászólások

Köszöntelek Mindennapi Pénzügyi Intelligencia 30 napos tanfolyam olvasói között! — 2 hozzászólás

  1. Szia! Az első anyagot megkaptam, de azóta nem jött semmi, pedig nagyon várom. Mi lehet az oka? Segítenél?

  2. Óriási felismerésekre jutottam 2014-ben a pénzügyeimet illetően, amik jelentősen befolyásolják majd az idei évet, ennek következtében a jövőmet is.Kíváncsi vagyok a tanfolyamra,vajon tartalmaz-e számomra új ismereteket.
    Ha csak annyi haszna lesz, hogy még tudatosabbá válok a pénzügyeimet tekintve, már megérte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>