Egy pillanat! 

Elképzelhető, hogy a megrendelésed még hiányos!

Nézd meg ezt a rövid videót, és kattints a megfelelő gombra.

A GazdagságKód program ára most kedvezményesen 49 900.- helyett mindössze 39 900.- A két termék ára CSAK MOST 45 800.-

Köszönöm a GazdagságKódot! Már hallgatom is, de most már jegyzetelni is fogok, mert sűrű és sok az új és elengedhetetlen információ! A Kiyosaki attitüd alapjaiban változtatta meg a hozzáállásom a pénzhez és az élethez, de régóta vártam arra hogy valaki ‘szinkronizálja’ az ő egyébként vitathatatlan nézeteit, magyar vonatkozásban! Mert itthon is vannak ingatlanok, részvények, adók, de a szabályok eltérőek, és ezek ismerete nélkül akárhogy igyekeznék rossz, talán bukott tanuló maradnék! (B. M)

Ha most megrendeled, megkapod ezt a három BÓNUSZT is:

  • Hogyan kezdd el az ingatlan-befektetéseket kicsiben? Merre indulj, ha kevés tőkéd van, de szeretnél passzív jövedelmet ingatlanokból.
  • A nagy Honlap Hazugság: Mi az a három istentelen nagy tévhit (hogy azt ne mondjam: hazugság), ami miatt egy csomó kezdő és haladó vállalkozó lemarad a saját profitjáról?
  • Varga Sándor két extra előadása a tőzsdei kereskedésről: Mi csinálj és mit ha, ha szeretnéd kiaknázni a tőzsdei kereskedésben rejlő lehetőségeket?

A GazdagságKód videók listája:

 

1. Bemutatkozom 2. Mi az, hogy pénzügyi intelligencia, és hogyan lehet fejleszteni? 3. Bevezetés a befektetések elemzésébe 4. A kétféle pénzügyi viselkedés 5. Tippek a három eszköz használatához 6. Befektetői háromszög 7. Ingatlan előnyök-hátrányok 8. Tőzsde előnyök-hátrányok 9. Vállalkozás előnyök-hátrányok 10. Excel-számolótáblázat 11. SWOT-elemzés 12. Az aranybefektetés SWOT-elemzése 13. Bevezetés az ingatlanbefektetésekbe 14. Emberismeret 15. Molinológia 16. Mi változott az elmúlt 15 évben az ingatlanpiacon? 17. Mi a gond az ingatlanközvetítőkkel? 18. Mit csinálj, ha garantáltan NEM akarod eladni a lakásodat? 19. Hogyan add el a lakásodat? 20. Home staging 21. Hogyan vegyél lakást? 22. Józsi, a csudálatos magyar vállalkozó meséje 23. Vállalkozási töréspontok 1. rész. 24. Vállalkozási töréspontok 2. rész. 25. Vállalkozási töréspontok 3.rész. 26. Tőzsdei kereskedés (Bónusz: Varga Sándor előadása a tőzsdei kereskedésről) 27. Célállítás bevezetés 28. Célállítás gyakorlatok 29. Pénzügyi önismeret bevezetés 30. Pénzügyi önismeret gyakorlatok