A pénzügyi intelligencia titkai és fogásai, amit csak itt hallhatsz.

A teljes anyag ára most 69 900 helyett MINDÖSSZE 49 900.- forint!

Köszönöm a GazdagságKód anyagot, most már jegyzetelni is fogok, mert sűrű és sok az új és elengedhetetlen információ! A Kiyosaki attitüd alapjaiban változtatta meg a hozzáállásom a pénzhez, és az élethez, de régóta vártam arra hogy valaki 'szinkronizálja' az ő egyébként vitathatatlan nézeteit, magyar vonatkozásban! Mert itthon is vannak ingatlanok, részvények, adók, de a szabályok eltérőek, és ezek ismerete nélkül akárhogy igyekeznék rossz, talán bukott tanuló maradnék! (Mihály)

Ingatlanok

A téma, amihez mindenki ért… Mi számít ingatlan-befektetésnek, és mi nem. Hogyan vegyél ingatlant, hogyan add el, hogyan add ki, és hogyan kezdd el kis tőkéből.

Vállalkozás

Mik a legfontosabb pontok, amire figyelned kell, amikor vállalkozni akarsz? Mik a legfontosabb pontok, amin áll vagy bukik egy vállalkozás sikere? Nem csak kezdőknek!

Tőzsde

A tőzsde éles fegyver, és nagy körülötte a zaj. Hogyan kezdj neki, és mi a legnagyobb buktató. (Varga Sándor tőzsdeoktató 3 bónusz-előadásával!)

Arany

Az arany jó nyugdíj-stratégia lehet, ha megérted a csillogáson túl a valódi előnyöket és a hátrányokat, és kézben tartod a befektetéssel járó kockázatokat.

Mit tartalmaz a GazdagságKód Tanfolyam?

  • Befektetési ötletek elemzése (10 videó)
  • Ingatlan-befektetések (11 videó + 1 bónusz)
  • Üzleti befektetések (5 videó + 1 bónusz)
  • Tőzsdei kereskedés (1 videó + Varga Sándor tőzsdeoktató előadása)
  • Személyes és pénzügyi célállítás (2 videó)
  • Pénzügyi önismeret (2 videó)

Ha most megrendeled, megkapod ezt a három BÓNUSZT is:

  • Hogyan kezdd el az ingatlan-befektetéseket kicsiben? Merre indulj, ha kevés tőkéd van, de szeretnél passzív jövedelmet ingatlanokból.
  • A nagy Honlap Hazugság: Mi az a három istentelen nagy tévhit (hogy azt ne mondjam: hazugság), ami miatt egy csomó kezdő és haladó vállalkozó lemarad a saját profitjáról?
  • Két extra előadás a tőzsdei kereskedésről: Mi csinálj és mit ne, ha szeretnéd kiaknázni a tőzsdei kereskedésben rejlő lehetőségeket?

A GazdagságKód videók listája:

 

1. Bemutatkozom 2. Mi az, hogy pénzügyi intelligencia, és hogyan lehet fejleszteni? 3. Bevezetés a befektetések elemzésébe 4. A kétféle pénzügyi viselkedés 5. Tippek a három eszköz használatához 6. Befektetői háromszög 7. Ingatlan előnyök-hátrányok 8. Tőzsde előnyök-hátrányok 9. Vállalkozás előnyök-hátrányok 10. Excel-számolótáblázat 11. SWOT-elemzés 12. Az aranybefektetés SWOT-elemzése 13. Bevezetés az ingatlanbefektetésekbe 14. Emberismeret 15. Molinológia 16. Mi változott az elmúlt 15 évben az ingatlanpiacon? 17. Mi a gond az ingatlanközvetítőkkel? 18. Mit csinálj, ha garantáltan NEM akarod eladni a lakásodat? 19. Hogyan add el a lakásodat? 20. Home staging 21. Hogyan vegyél lakást? Extra: Apartman vagy lakáskiadás? 22. Józsi, a csudálatos magyar vállalkozó meséje 23. Vállalkozási töréspontok 1. rész. 24. Vállalkozási töréspontok 2. rész. 25. Vállalkozási töréspontok 3.rész.  26. Tőzsdei kereskedés (Bónusz: Varga Sándor előadása a tőzsdei kereskedésről) 27. Célállítás bevezetés 28. Célállítás gyakorlatok 29. Pénzügyi önismeret bevezetés 30. Pénzügyi önismeret gyakorlatok