Köszönöm az előadást, nagyon sokat tanultam belőle! Ma elkezdtem olvasni A Milliomos elme titkai-t, a felénél járok és a gyakorlatokat is csinálom. Sőt, a holnapi angol órán egy 5-10 perces ismertetést fogok tartani a tanultakról (Ez már két, külön-külön is “lehetetlennek” tartott dolog, az angol és a pénzügyek összekapcsolása).
Számomra – mind a könyved, mind az előadásodat illetően – a pénzügyi intelligencia rendszere és rendszereben látása az egyik legnagyobb nyereség: milyen részei vannak, mik a súlypontok, a gondolkodásmódok különbözősége és fontossága. Eddig – mint jó bölcsész – semmit sem tudtam róla. Először a kutatási eredményeim felhasználóbarát megosztásának vágya, majd egy másik osztályra (hihetetlen megalázásként éltem meg) való áthelyezésem sürgette a pénzügyek felé való fordulást. És egy lehetőség, egy új világ tárult fel, amiben nem függök a munkahelyemtől, sőt magam alakíthatom az életem!
És még egy megjegyzés: azt vettem észre, hogy már a bevétel-kiadás írása nagyon élessé tudja tenni az elmét és megváltoztatja a szemléletmódot.

Nagy érdeklődéssel olvastam a könyv “bemelegítő” részleteit. Köszönöm a lehetőséget, azt hiszem, ez a könyv nem hiányozhat a házi könyvtárunkból – remélem személyes átvételre is lesz mód, nem csupán netes/futáros rendelésre. Volt, amivel azonnal azonosultam, mert legbelül már rég tudom, és volt, ami absz. meglepetésként szolgált számomra. Könnyen emészthetőnek vélem, érthető, jó magyarázatokkal érzékelteted a helyzetet, pontosításra ösztökélsz és újra felhívod erre a figyelmet, pont mintha valóban ott állnál az útkereső mellett… 🙂 Nagyon tetszik a stílus, ahogy mindenki nyelvén szólsz az érdeklődőhöz, a fejlődni-tanulni vágyóhoz. Gratulálok, szívből. Többeknek továbbítottam az üzenetedet, ám sokkal több ismerőshöz szeretném majd eljuttatni a megjelenés hírét.


Miután olvastam A magad útján c. könyvedet, és részt vettem a pénzügyi intelligencia workshopon, volt elképzelésem, hogy mit is várjak. Látom, hogy itt sem kell majd csalódnom. Érződik, hogy alapos kutatás van az értékes gondolatok mögött, a stílus pedig nekem nagyon bejön: közérthető, tényszerű és lényegre törő.
Annak meg kifejezetten örülök, hogy a bolygónk fenntarthatóságára mindig odafigyelsz. Ez szerintem is az egyik legfontosabb gondolat jelen korunkban.
Mindenképpen szeretnék majd rendelni a könyvedből. Amióta tudatosan foglalkozom önmagam fejlesztésével, azóta számtalan tanulmányt és gondolatot olvastam már pénzügyi témában is, de a Te látásmódod és stílusod tetszik a legjobban.
Gratulálok a könyvhöz!


Beleolvastam az új könyved részleteibe. Gratulálok, megint jó könyvnek nézünk elébe. A stílus ill. az információk széles skálája a megszokott “amagadútján”-os és ez tetszik. Tetszik a gondolatmenet is, én “sajnos” elég sok tanulnivalót kaptam belőle. Nekem a legjobban a 10. fejezet tetszik. Kicsit feloldja az előtte leírtakból adódó feszültséget(legalábbis engem egy idő után kezdett feszíteni a sok info). Meg persze biztos azért, mert számomra is sokkal nagyobb érték a család, barátok, tanulás, kultúra. De azért azt is leszűrtem, hogy pénz terén nagyon nem csinálom jól… Köszönöm még egyszer a lehetőséget.


Mindenekelőtt őszinte elragadtatással gratulálok! (Magam is sokat foglalkoztam írással újságíróként, rovatszerkesztőként, olvasószerkesztőként stb.) Miután elolvastam A magad útján-t, elmentem A gazdagság útján könyvbemutatójára. Azóta azt is elolvastam. Állíthatom, hogy elképesztő hatással volt rám, és sorozatos aha-élményben volt részem mindkét könyv olvastán. Az új pedig még inkább elevenen érintett. Lenyűgözően elegáns a témakezelés biztonsága, a tökéletes rálátás, a logikus építkezés-szerkesztés, élvezetes az írás gördülékenysége, stílusának egyszerűsége, sallangmentessége, annyira olvasmányos, hogy szinte „együléses könyv”. Csak kényszerűségből tettem le, a napi ritmus és elvégzendő feladatok miatt. Úgy éreztem, az írójának „föntről” vezették a kezét, ami csakis azokkal történhet meg, akik teljes odaadással, elhivatottsággal dolgoznak valamin, és ezért megkapják a segítséget onnan is… (Velem is megtörtént már ilyesmi, innen ismerem föl ezt a jelenséget tévedhetetlenül.) Egyébként az is megmosolyogtatóan érdekes meg ismerős is számomra, amit ott, a könyvbemutatón elmeséltél, hogy mikor újraolvastad az anyagot, egyes részeknél magad is kívülről csodálkoztál rá: De jó ez a gondolat, ki írta ezt?! Ja, hát én…
Tehát sikerült teljesen átrendezned a tudatomat, és elindítanod egy másik úton. (V. Judit)


Hozzászólások

Vélemények — Nincs hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>